Fr. Nansens vei 17/19

Fr. Nansens vei 17/19 er på ca. 18.000 kvm. Eiendommen har parkering i kjeller, samt utendørs gjesteparkering. Det er etablert mulighet for lading av elbiler for våre leietakere. Videre er det sykkelparkering både ute og inne (låst bod). Eiendommen har felles kantine, garderober og treningsrom.

  • 1981
  • Oppført
  • 15.784 kvm
  • Antall utleibare arealer (eks. parkering)
  • Kontor
  • Type eiendom

Eiendommen er godt vedlikeholdt og oppgraderes jevnlig. I de siste årene har vi bl.a. byttet alle tekniske anlegg, vinduer, samt oppgradert garderober og heiser. I 2020/21 har vi gjort en betydelig oppgradering av fellesarealer som kantine og resepsjon. Det samme gjelder for vårt fine uteareal der vi har lagt nye dekker, fått ny beplantning og møbler samt opparbeidet plasser for sykler og motorsykler.


Det er enkel adkomst med kollektive transportmidler. Majorstuen T-banestasjon ligger ca. 8 minutters gange fra eiendommen. Alle baner kan benyttes til og fra sentrum.

Kontakt oss her.

Foto: Kevin Fauske
Foto: Kevin Fauske
Foto: Kevin Fauske
Foto: Kevin Fauske
Foto: Kevin Fauske

RealMat driver kantinen på i Fr. Nansens vei 17/19. De tilbyr et rikt og bredt matutvalg med fokus på at det skal være sunt og smakfullt. Vi vet at det å kunne glede seg til en god lunsj er viktig for at arbeidshverdagen skal fungere optimalt. Den sosiale delen av en lunsj i særklasse skal heller ikke undervurderes!. RealMat har også en egen online nettbutikk hvor leietaker kan handle inn variert mat til konferanser eller lengre møter.

Du kan lese mer om RealMat her →

Smakfulle sunne retter fra RealMat
Ferske baguetter og brød hver dag
Stor variasjon i lunsjen for alle ansatte
Foto: Nyebilder
Foto: Nyebilder
Foto: Nyebilder
Foto: Nyebilder


Fridtjof Nansens vei 17-19
0369, Oslo
 

Foto: Nyebilder
Foto: Nyebilder

Kontakt

Kjell Ivar Fjellestad

Eiendomsdirektør

+47 901 55 344 kif@furuholmeneiendom.no