Essendropsgate 3

Flott kontoreiendom sentralt på Majorstuen. Eiendommen er på 11.106 kvm. Den har bl.a. stort møtesenter med auditorie med plass til opptil 118 personer.

  • 1998
  • Oppført
  • 11.106 kvm
  • Antall utleibare arealer
  • Kontor
  • Type eiendom

Det er enkel adkomst med kollektive transportmidler. Majorstuen T-banestasjon ligger 3 minutters gange fra eiendommen. Alle baner kan benyttes til og fra sentrum. Det er sykkelparkering ute og inne (låst).

Det er gode parkeringsmuligheter for bil, bl.a. er det inntil 450 parkeringsplasser i Q-Parks anlegg under bygget. Her finnes også ladeplasser for elbil.

I 2022 ble kantine, atrie og garderober betydelig oppgradert til ny standard. Vi har løftet fasilitetene med bl.a. nye veggkledninger og møbler. Et «fullsize» shuffleboard er også på plass.

ISS har fra desember 2023 ansvar for å drive kantinen i bygget. ISS uttaler bl.a.at;

«Målet er å levere en tjeneste der våre kokker skal gi dere daglig påfyll av energi og spennende matopplevelser, ivareta gjestene og sørge for at de skal kunne ta de riktige, sunne og bærekraftige valgene basert på helsedirektoratets kostholdsråd. Som vertskap skal vi overraske og begeistre hver eneste dag. Gjennom tett og godt samarbeid med dere, skal vi sørge for at kantinen er en attraktiv og sosial møteplass.»

ISS skal også besørge tjenesten som husvert med flere tjenester.


Fridtjof Nansens vei 17-19
0368, Oslo
 

Kontakt

Kjell Ivar Fjellestad

Eiendomsdirektør

+47 901 55 344 kif@furuholmeneiendom.no